Mediteran NB

ПроизводителотChemCo
Нијанси:
Пакување:
0.8 kg
Цената:
473 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Бојата на нитро база е антикорозивна боја која се користи за заштита на метали како основна боја за нитро емајли, лакови од нитро ефект и дрвени и метални емајли. Подлогата мора да биде добро обезмастена, чиста и суви. Пред употреба, содржината треба да биде добро измешана. Се применува со прскање или со четка, и ако е потребно, разредувајте го Nitro со Chemco хемиски процесор. Примената на следниот слој е можна по 6ч.

R10 запаливо
R20 / 22 Штетно ако се вдише и ако се проголта
S24 / 25 Да се спречи контакт со кожа и очи
S29 Не испуштајте во канализација
S45 Во случај на незгода или гадење, веднаш побарајте лекарска помош

Клучни информации

Рок на траење:Производот може да се користи 2 години од денот назначен на пакувањето.
Пакување:0,8 кг и 20/1
Складирање:Ако се чува во оригинално пакување и во суви услови (+ 5- + 35 ° C)
Површина за покривање:Со 1l можете да насликате 8-10m ² во еден слој.

Нијанси