Заштита од дрво

Дрвото е природен материјал кој е подложен на стареење и разни штетници, па затоа мора да биде заштитен и негуван.

Како заштита, може да се користат обојувачки лакови во кои текстурата на дрвото останува видлива или завршна премази (емајл лак за дрво и метал, нитро емајл) во различни нијанси.

[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Прикажани 1 - 15 од 10 производи
Сортирај по:
Prikaži: