Mediteran NB

ProdhuesiChemCo
Hije:
Paketim:
0.8 kg
Çmimi:
473 RSD
Shto në shportë

Product description

Bojë bazë Nitro është një bojë anti-korrozive e përdorur për mbrojtje metalike si ngjyra bazë për enët Nitro, lakra Nitro efekt dhe smalt druri dhe metali. Substrati duhet të pastrohet mirë, i pastër dhe i thatë. Para përdorimit, përmbajtja duhet të jetë e përzier mirë. Zbatohet me anë të spërkatjes ose me anë të furçës, dhe nëse është e nevojshme, holloni Nitro me procesorin Chemco. Aplikimi i shtresës së ardhshme është e mundur pas 6h.

R10 I ndezshëm
R20 / 22 E dëmshëm nëse thithur dhe nëse gëlltitet
S24 / 25 Ndaloni kontaktin me lëkurën dhe sytë
S29 Mos e lëshoni në kullon
S45 Në rast aksidenti ose neveri, menjëherë kërkoni këshilla mjekësore

Informacion kyç

Jetëgjatësia:Produkti mund të përdoret për 2 vjet nga data e treguar në paketim.
Paketimi:0.8kg dhe 20/1
Ruajtje:Nëse mbahen në paketim origjinal dhe në kushte të thata (+ 5- + 35˚C)
Zona e mbulimit:Me 1l, mund të pikturosh 8-10m² në një shtresë.

Hije