Термо течност

Thermofluid е висококвалитетен индустриски производ кој штити од замрзнување и служи како одличен разменувач на топлина. Таа е идеална за употреба во инсталации на куќи, станови, индустриски постројки и петрохемиска индустрија. Исто така е погодна за превентивна употреба против формирање на мраз на патеки, пешачки зони, итн.
[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Прикажани 1 - 15 од 6 производи
Сортирај по:
Prikaži: