Proizvod

Соларна централа
Повеќе
Заштита од дрво

Дрвото е природен материјал кој е подложен на стареење и разни штетници, па затоа мора да биде заштитен и негуван.

Како заштита, може да се користат обојувачки лакови во кои текстурата на дрвото останува видлива или завршна премази (емајл лак за дрво и метал, нитро емајл) во различни нијанси.

Повеќе
Заштита за метал

Незаштитените метални површини се изложени на кислород или влага од воздухот што предизвикува корозија.

Металните површини секогаш се заштитени со основна боја која има антикорозивен ефект и завршна облога која има заштитна и декоративна улога.

Повеќе
Растворувачи

Разредувачите се важен производ во циклуси за површинска обработка и декорација.

Pored adekvatnog odabira premaza, za postizanje željenog izgleda tretiranih elemenata neophodna je upotreba odgovarajućih razređivača koji značajno doprinose postizanju vrhunskog kvaliteta površinske obrade.

Повеќе
Термо течност
Thermofluid е висококвалитетен индустриски производ кој штити од замрзнување и служи како одличен разменувач на топлина. Таа е идеална за употреба во инсталации на куќи, станови, индустриски постројки и петрохемиска индустрија. Исто така е погодна за превентивна употреба против формирање на мраз на патеки, пешачки зони, итн.
Повеќе
Течни за машината за миење на шофершајбната
ChemX Summer-liquid е специјално формулиран за чистење на шофершајбната и фаровите. Брзо ги отстранува инсекти, масло, саѓи, силикони и други вознемирувачки нечистотии од шофершајбната или фаровите. Тоа не предизвикува пукнатини и пукнатини на анти-блескави ленти направени од поликарбонат.
Повеќе
Antifrizi
Повеќе