Заштита за метал

Незаштитените метални површини се изложени на кислород или влага од воздухот што предизвикува корозија.

Металните површини секогаш се заштитени со основна боја која има антикорозивен ефект и завршна облога која има заштитна и декоративна улога.

[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Прикажани 1 - 15 од 8 производи
Сортирај по:
Prikaži: