Mediteran A

ПроизводителотChemCo
Нијанси:
Пакување:
0.75L
Цената:
336 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Медитеран А-антикорозивна боја е синтетичка смола за сушење со воздух, која содржи антикорозивни пигменти, адитиви, органски растворувачи и бел дух. Медитеранскиот А се користи за заштита на челични конструкции, земјоделски и градежни машини, каросерија на возила.

Може да се користи како основна боја за примена на синтетички лакови за емајл со иста база (обично 2 основни и 2 завршни слоеви), како и самовшмукувачки слој (нанесува во најмалку 2-3 слоја, 30-40 микрони дебели). Секој следен слој на Медитеранот А се нанесува откако претходното слој е целосно суво или влажно на влажно. Сите премази мора да се направат од иста база.

Упатство за употреба:

Добро обезмастена подлога, чиста од механички нечистотии (стара корозија) со пескарење, фосфатирање или механичко чистење. Се нанесува со четка, ролери, класичен пиштол за шприц или безвоздушен пиштол. Тоа е разредена со мрсна потенки.

Клучни информации

Рок на траење:24 месеци.
Пакување:0,7 кг и 20/1
Складирање:Во суха соба, на температура од 5-30 ° C

Нијанси