Mbrojtja e drurit

Druri është një material natyror që është i prekshëm ndaj plakjes dhe dëmtuesve të ndryshëm, prandaj duhet të mbrohet dhe të ushqehet.

Si një mbrojtje, mund të përdoren veshje me njolla në të cilat cilësia e drurit mbetet e dukshme ose mbarimi i veshjeve (llak i ziles për dru dhe metal, nitro-smalt) në hije të ndryshme.

[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Treguar 1 - 15 nga 10 produkteve
Ndaj sipas:
Show: