Mbrojtja e metalit

Sipërfaqet metalike të mbrojtura janë të ekspozuara ndaj oksigjenit ose lagështirës nga ajri që shkakton korrozioni.

Sipërfaqet metalike mbrohen gjithmonë nga një ngjyrë bazë që ka efekt korrozioni dhe një shtresë mbarimi që ka një rol mbrojtës-dekorativ.

[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Treguar 1 - 15 nga 8 produkteve
Ndaj sipas:
Show: