Antirost

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9L
Çmimi:
157 RSD
Shto në shportë

Product description

Antirost - një mbartës ndryshk dhe mbrojtje korrozioni.

Anti-shtrirje është një përgatitje që efektivisht largon ndryshkun nga unazat, objektet prej çeliku dhe ndërtimet hekuri. Pikat e mbeturinave në sipërfaqet metalike duhet të pastrohen nëse është e nevojshme dhe aplikohen në një sipërfaqe të tillë të zhdukur. Agjent i aplikuar me furçë, liri, zhytje ose spërkatje. Për disa kohë, ne lejojmë që anti-stres të veprojë në vende të ndryshkur, në varësi të sasisë së ndryshkut, përsëritni procedurën nëse është e nevojshme. Pas ekspozimit, lani sipërfaqen e metalit me ujë dhe të thatë dhe pastaj vazhdoni me përpunimin e mëtejshëm.

Paketimi nuk mund të asgjësohet si mbeturina shtëpiake. Duhet të depozitohet ose të shkatërrohet në përputhje me normat ligjore për mbetjet kimike industriale.

Përbërja e përzierjes:

  • Zgjidhja e kripës e fosfatit të zinkut
  • Ngjyra
  • Ujë

Karakteristikat teknike dhe teknologjike:

Ngjyra - rozë.
Reagimi: (DIN 53785) acid pH1-2

Shënim:

Antirost nxehet. Mjetet e mbrojtjes: Dorashka dorashka, syze. SHENDETËSI E DËMTUAR, NAGRIZING

Vlerësimi ekologjik:

Kripërat e kripërave fosfatike të zinkut - (acidike) nuk duhet të shkarkohen në ujëra të zeza para neutralizimit dhe reshjeve.
R: 7/8/10/20/22/36/37
S: 2/7/15/16/22/28/29/30/37/38/45

Informacion kyç

Jetëgjatësia:3 vjet në kushte magazinimi.
Paketim:0,9l