Lëngjet e rondele të xhamit

ChemX Summer-liquid është formuluar posaçërisht për pastrimin e xhamit dhe fenereve. Zvogëlon shpejt insektet, vajin, blozën, silikonin dhe papastërtitë e tjera shqetësuese nga xhamat e përparmë ose dritat. Nuk shkakton plasaritje dhe çarje në shiritat anti-shkëlqim të bërë nga polikarbonat.
[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Treguar 1 - 15 nga 3 produkteve
Ndaj sipas:
Show: