Mediteran R

ProdhuesiChemCo
Hije:
Paketim:
0.7 kg
Çmimi:
360 RSD
Shto në shportë

Product description

Llamarina e radiatorit është projektuar për punime në natyrë dhe të brendshme në metal dhe nënshtresa druri: struktura metalike, gardhe, tubacione, pajisje metalike, zdrukthtari ndërtimi, radiatorë, dysheme druri dhe të tjerë. Mesdheut R posedon elasticitet të mirë dhe pastërtinë e sipërfaqes, shkëlqim të lartë dhe rezistencë të mirë ndaj ndikimeve atmosferike.

Kur është fjala për substancën metalike MEDITERAN R zbatohet me bojë bazë anti-korrozioni (1-2 shtresa) në trashësinë e 30-40 mikrometra të filmit të thatë. Për dysheme druri, zbatohet në 2-3 shtresa. Në zdrukthtari ndërtimor Mediteran R aplikohet si një shtresë e mbaruar pas mbytjes së bredhit dhe një shtrese bojë vaji bazë për dru. Zbatohet me furçë, rul, pistoletë klasike me llak ose pistoletë pa ajër. Është holluar me hollues të naftës.

Informacion kyç

Jetëgjatësia: 24 muaj
Paketimi:0.7 kg, 0.2 kg dhe 20/1
Ruajtje:Shitore në zonën e thatë në një temperaturë prej 5-30 ºC.

Hije