Lëngu termor

Termofluid është një produkt industrial me cilësi të lartë që mbron nga ngrirja dhe shërben si një exchanger shkëlqyer e nxehtësisë. Është ideale për përdorim në instalimet e shtëpive, apartamenteve, impianteve industriale dhe industrisë petrokimike. Është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim parandalues kundër formimit të akullit në shtigje, zona këmbësorësh etj.
[L:general.selectFilter]
[L:general.filters]
[L:general.confirm]
[L:general.resetFilters]
Treguar 1 - 15 nga 6 produkteve
Ndaj sipas:
Show:
I ri


[L:general.bestSelling]

[L:general.bestSelling]