Mediteran A

ProdhuesiChemCo
Hije:
Paketim:
0.75L
Çmimi:
336 RSD
Shto në shportë

Product description

Mediteran A-Bojë anti-korrozive është rrëshirë sintetike tharje ajri, që përmbajnë pigmente anti-korrozive, aditivë, tretës organikë dhe shpirt të bardhë. Mesdheu A përdoret për mbrojtjen e strukturave të çelikut, makinerive bujqësore dhe ndërtimore, karrocerisë së automjeteve.

Mund të përdoret si një ngjyrë bazë për aplikimin e llaqeve sintetike smalt me bazë të njëjtë (zakonisht 2 xhami bazë dhe 2 mbarimi) si dhe një shtresë vetë-mbushëse (aplikuar në të paktën 2-3 shtresa, 30-40 mikronë trasha). Çdo shtresë e ardhshme e Mesdheut A zbatohet pasi shtresa e mëparshme është plotësisht e thatë ose e lagur në lagështi. Të gjitha veshjet duhet të bëhen nga baza e njëjtë.

Udhëzime për përdorim:

Substrati i pastruar mirë, i pastër nga papastërtitë mekanike (korrozioni i vjetër) me thërrmimin e rërës, fosfatimin ose pastrimin mekanik. Zbatohet me furçë, rul, pistoletë klasike shiringë ose pistoletë pa ajër. Është holluar me hollë me vaj.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:24 muaj.
Paketimi:0.7 kg dhe 20/1
Ruajtje:Në një dhomë të thatë, në temperatura prej 5-30 ºC.

Hije