Primer

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9L
Çmimi:
157 RSD
Shto në shportë

Product description

Implantacion primar për dru është një produkt i bërë në bazë të metanol, aditivëve dhe produkteve insekticidale fungicidale. Zbatohet për mbrojtjen primare të sipërfaqeve prej druri dhe parandalon shfaqjen e insekteve. Produkti është një zgjidhje transparente blu. Zbatohet me furçë, rul ose me spërkatje në dy shtresa. Intervali kohor ndërmjet shtresave është minimalisht 3 orë.

Përbërja e përzierjes:

 • element sintetik lidhës i bazuar në akrilate polivinil ose acetat
 • një përbërës aktiv bazohet në metanol (origjinë organike)
 • një përbërës aktiv me origjinë jo-organike
 • ujë

Karakteristikat teknike dhe teknologjike:

 • Ngjyra: transparente blu.
 • Vëllimi: (DIN 53479) 1.02 - 1.07 g / cm & sup3;
 • Reagimi: (DIN 53785) pH 6-8
 • Presioni i avullit 0.17 KPa
 • Temperatura e ndezjes automatike: & ge; 430˚C
 • Solubility në ujë: pafund
 • Ndjeshmëria e erë: 1.2mg / m & sup3;
 • Dryness: përfunduar pas 3h
 • Konsumi: 3-6m & sup2; / 1 në varësi të llojit të drurit.

Shënim:

Mjetet e mbrojtjes: Përdorimi i detyrueshëm i maskës mbrojtëse dhe veshjeve.
Doreza dorashka
Sytë - syzet

Vlerësimi ekologjik:

 • Sprodukti lidhës sintetik i përket një grupi të polimereve të tretshëm në ujë dhe të biodegradues bazuar në acetat vinil dhe akrilat.
 • Nuk irriton lëkurën dhe sytë
 • Toksikimi oral (LD50) & le; 2000mg / kg Metoda OECD40I
 • Methanal, përbërës aktiv -MDK ajri i hapësirës së punës 2ppm / 3mg / m & sup3; irriton sytë dhe traktin respirator, Toksikimi Oral (LD50) 200-800mg / kg.
 • R: 7/8/10/20/22/36/37
 • S: 2/7/15/16/22/28/29/30/37/38/45

Informacion kyç

Jetëgjatësia:të pakufizuara në kushtet e magazinimit, ajo duhet të mbahet nga ngrirja dhe mbinxehja në paketim origjinal të mbyllur mirë.