Firnis

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9L
Çmimi:
300 RSD
Shto në shportë

Product description

Produkt i dedikuar për impregnim të sipërfaqeve prej druri, kryesisht për zdrukthtari ndërtimi, para se të përpunohet me bojë druri me bazë nafte për dru dhe dru alkid dhe smalt metalik. Karakteristikat dhe përdorimi: Aplikoni me furçë, rul, me zhytje ose me spërkatje. Para aplikimit të ngjyrës bazë të vajit për dru, bluarja është e detyrueshme.

Informacion kyç

Jetëgjatësia: 24 muaj
paketim:0.9 l
Zona e mbulimit:10-20 m2/l
Tharje:Impregnant është e thatë pas 48 deri në 72 orë