Grund

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.9 kg
Çmimi:
480 RSD
Shto në shportë

Product description

Nitro bazë druri (grund) është bërë në bazë të resins sintetike të cilësisë në kombinim me nitrocellulose, mbushëse dhe tretës të përshtatshëm dhe aditivëve. Përdoret për ngjyrosjen e sipërfaqeve të drurit si substrate për pikturë pasuese me enamele nitro, poliuretanë dhe të tjerë. Eshtë e dallueshme me tharje të shpejtë, aderimin e mirë, elasticitet të mirë dhe të lehtë për të bluajtur. Pas tharjes, është e mundur të aplikohen veshje të tjera. Ngjyra Nitro bazë për dru zbatohet në një sipërfaqe prej druri të krehur, të thatë dhe të zhytur me armë, furçë ose zbutje. Përzihet mirë para përdorimit. Për tharjen e bojës dhe mjeteve të larë përdorni nitro hollë.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:2 vjet në paketimin origjinal në një temperaturë prej +5 - 25 & deg; C
Zona e mbulimit: Me 1 kg boje mund të veshura 6-8 m & sup2; në një shtresë