Mediteran UB

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.7 kg
Çmimi:
336 RSD
Shto në shportë

Product description

Bojra e naftës Mediteran UB përdoret për ruajtjen e drurit bazë, e cila më parë ishte e mbarsur me vajin e farës së lirit. Zbatohet me furçë ose spërkatet në dru të thatë, të mirë-sanduar dhe të pastër në dy deri në tre shtresa dhe, nëse është e nevojshme, holluar me Chemco Oil Dilution. Zbatimi i shtresës së ardhshme është e mundur pas 24 orësh, me bluarje të shtresës së mëparshme. Si një mbulesë përfundimi, ne rekomandojmë smalt druri dhe metali.

Informacion kyç

Ruajtje:Nëse mbahen në stokun origjinal dhe kushtet e thata (+5 deri në + 35 ° C)
Afati i ruajtjes:Produkti mund të përdoret të paktën deri në datën e treguar në paketim.
Packaging:0.7kg i 20/1
Zona e mbulimit: Me 1 lit, një sipërfaqe prej 3-5 m² mund të mbrohet në një shtresë ..