Grund

ПроизводителотChemCo
Пакување:
0.9 kg
Цената:
480 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Нитро основата дрво (grund) е направена врз основа на квалитетни синтетички смоли во комбинација со нитроцелулоза, полнила и соодветни растворувачи и адитиви. Се користи за грундирање на дрвени површини како подлоги за подоцнежно сликање со нитро емајли, полиуретани и други. Се одликува со брзо сушење, добра адхезија, добра еластичност и лесно мелење. По сушењето, можно е да се нанесат и други премази. Бојата на нитро основата за дрво се нанесува на брусен, сува, одматена дрвена површина со пиштол, четка или амортизација. Добро измешајте пред употреба. За разредување на бои и средства за миење употребете нитро разредувач.

Клучни информации

Рок на траење:2 години во оригиналното пакување на температура од +5 - 25 ° C
Површина за покривање: Со 1 кг боја може да биде обложена 6-8 m & sup2; во еден слој