Diluent for 3 in 1

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.5L
0.9L
Çmimi:
329 RSD - 473 RSD
Shto në shportë

Product description

Lëngje dhe vapor shumë i ndezshëm. E dëmshme nëse thithur. Shkakton acarim të lëkurës. Mund të shkaktojë dëmtime të organeve përmes ekspozimit të zgjatur ose të përsëritur. Mbani jashtë mundësive të fëmijëve. Mbani larg nga burimet e nxehtësisë.

Vishni doreza mbrojtëse / veshje mbrojtëse / syze mbrojtëse / mbrojtje fytyre. Nëse gëlltitet: Thirrni me urgjencë një qendër kontrolli helmimi ose një mjek.

Përmban:

Xylene, tretës benzinë (naftë), alifatik i mesëm.

Perdorimi i:

Për hedhjen e bojrave bazë dhe të përfunduar akrilik, ngjyra 3 U 1, si dhe për mjetet e larjes.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:1 vit.
Paketim:0,5l