Nitro solvent

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.5L
0.9L
4.8L
Çmimi:
85 RSD - 625 RSD
Shto në shportë

Product description

Ky produkt përdoret për hollimin e bojrave dhe veshjeve dhe për larje të instrumenteve në sistemet për mbrojtjen e drurit dhe zbukurimin e drurit (sistemet: Veshje Nitro / Llak me nitro të llakuar) dhe në sistemet Nitro të mbrojtjes dhe dekorimit të metaleve. Përdoret për ngjyrën dhe zgjidhjen e llakut në sistemet nitro të mbrojtjes dhe zbukurimit të drurit dhe metalit, për zhdukjen e sipërfaqeve metalike dhe për larjen e instrumenteve.

Informacion kyç

Jetëgjatësia: 12 muaj
Paketim:0.9 l, 5l dhe 10l