Oily thinner

ProdhuesiChemCo
Paketim:
0.5L
0.9L
4.8L
Çmimi:
114 RSD - 978 RSD
Shto në shportë

Product description

Ky produkt përdoret për hollimin e bojrave dhe veshjeve dhe për larje të instrumenteve në sistemet për mbrojtje dhe zbukurim të drurit (sistemet: Vernikat e llaktave, Sistemet themelore të drurit / metalit dhe druve të smaltit të mbrojtjes dhe dekorimit të metaleve (sistemi: Ngjyra bazë për metal, smalt për dru dhe metal, smalt për radiatorë dhe smalt antik).

Informacion kyç

Jetëgjatësia:24 muaj.
Paketim:0.9l dhe 5l