Nitro razređivač

ПроизводителотChemCo
Пакување:
0.5L
0.9L
4.8L
Цената:
85 RSD - 625 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Производот е наменет за разредување на бои и лакови и при перење додатоци во системи за заштита и декорирање на дрво (системи: Нитро лакови / Нитро емајл завршни) и во Нитро системот за заштита и декорација на метали. Користат за разрешување на бои и лакови во нитро системи за заштита и декорација на дрво и метал, депонирање метални површини и монтирање на прибор.

Клучни информации

Рок на траење:12 месеци
Пакување:0.9 л, 5л и 10л