Akrilni razređivač

ПроизводителотChemCo
Пакување:
0.9L
4.8L
Цената:
360 RSD - 1.296 RSD
Додади го во кошничка

Opis proizvoda

Мешавина на јаглеводороди и алкохол.

Употреба:

За чистење на основни и завршни акрилни лакови, како и за алати за перење после работа со акрилни бои.

Клучни информации

Рок на траење:Неограничено
Пакување:1l ±5%