Proizvodi

Solarna elektrana
Opširnije
Zaštita za drvo

Drvo je prirodan materijal koji je podložan starenju i raznim štetočinama, zato se mora zaštititi i negovati.

Kao zaštita se mogu koristiti lazurni premazi kod kojih tekstura drveta ostaje vidljiva ili završni premazi (emajl lak za drvo i metal, nitro emajl) u raznim nijansama.

Opširnije
Zaštita za metal

Metalne površine koje nisu zaštićene izložene su dejstvu kiseonika ili vlage iz vazduha koji izazivaju pojavu korozije.

Metalne površine se uvek zaštićuju osnovnom bojom koja ima antikorozivno dejstvo i završnim premazom koji ima zaštitno – dekorativnu ulogu.

Opširnije
Razređivači

Razređivači predstavljaju važan proizvod u ciklusima za površinsku obradu i dekoraciju.

Pored adekvatnog odabira premaza, za postizanje željenog izgleda tretiranih elemenata neophodna je upotreba odgovarajućih razređivača koji značajno doprinose postizanju vrhunskog kvaliteta površinske obrade.

Opširnije
Termo fluid
Termofluid je visoko kvalitetno industrijsko sredstvo koje štiti od smrzavanja i služi kao odličan prenosnik toplote. Idealan je za korišćenje u instalacijama kuća, stanova, industrijskih postrojenja i petrohemijskoj industriji. Takođe je pogodan za preventivno korišćenje protiv stvaranja leda na stazama, pešačkim zonama itd.
Opširnije
Tečnost za pranje vetrobranskog stakla
ChemX Summer-tečnost je specijalno formulisana za čišćenje vetrobranskog stakla i farova. Brzo uklanja insekte,ulje,čađ,silikon i druge uznemiravajuće prljavštine sa vetrobranskog stakla ili farova. Ne izaziva naprsline i pukotine na anti-glare farovima napravljene od polikarbonata.
Opširnije
Antifrizi
Opširnije