O nama

“CHEMCO” doo se bavi proizvodnjom i prometom robe i usluga, boja i lakova za zaštitu i dekoraciju metala i drveta i građevinskih premaza i boja za puteve. Preduzeće “Chemco” je društvo sa ograničenom odgovornošću u privatnom vlasništvu.

Registrovano je na adresi 27. Marta broj 19 u Kragujevcu, a proizvodni pogon se nalazi u Badnjevcu, opstina Batočina. Ovo privredno društvo plasira svoje proizvode i usluge kako na domaćem tržištu tako i na ino tržištu. Društvo je osnovano i upisano 15.11.1991. godine u Registar Trgovinskog suda u Kragujevcu pod registarskim uloškom broj 1-3815-0, a prevedeno u Registar privrednih subjekata rešenjem broj BD20114 od 13.06.2005.godine i usklađeno sa Zakonom o privrednim društvima. Privredno društvo je na osnovu podataka iz redovnog godišnjeg finansijskog izveštaja razvrstano u malo pravno lice. Preduzece od osnivanja nikada nije iskazivalo u svojim finansijskim izvestajima gubitke. 

Chemco se vec dve godine sa stabilno pozicionirao kao siguran i ozbiljan prodavac solarne opreme a uskoro i generalni zastupnik jedne od najvecih kompanija na svetu za proizvodju Solarni invertera. Tezimo da budemo u samom vrhu za prodaju i distribuciju solarne opreme na teritoriji Srbije i okolnih zemalja.

VIZIJA

Postati jedna od vodećih kompanija boja i lakova na domaćem tržištu i značajan izvoznik na tržište susednih zemalja i zemalja bivše YU, koji svojim stalnim unapređenjima procesa, inovativnošću i kreativnošću zaposlenih postiže brže od drugih nove standarde poslovanja.

MISIJA

Da kupcima obezbedimo kvalitetne, tehnološki savremene, ekološki prihvatljive i cenovno konkurentne proizvode, kvalitetan servis, brzu isporuku I druge usluge. Pratićemo trendove razvoja u svetu, posebno u pravcu osvajanja kvalitetnijih sistema zaštite kao i sistema koji olakšavaju aplikaciju i štite životnu sredinu. Zaposlenima u preduzeću pružiti zadovoljstvo usavršavanja, kreativnog rada I zarada. Biti odgovoran član zajednice koji svojim primerom poslovanja i osmišljenim društvenim akcijama radi na dobrobit društva.

CILJEVI

  • Ostvarenje zadovoljstva kupaca, uz prepoznatljiv kvalitet, pravovremenu i pouzdanu isporuku.
  • Proizvodi moraju imati visok kvalitet i biti u rangu svetskih proizvođača.
  • Uspostavljanje , održavanje i unapređenje dugoročnih partnerskih odnosa sa našim kupcima i dobavljačima.
  • Kontinuirano unapređenje menadžmenta kvalitetom, kao načinom života i rada u firmi.
  • Osvajanje novih tržišta.
  • Ostvarivanje ekonomične proizvodnje visokog i postojanog kvaliteta, saglasno zahtevima kupaca, uz stalno smanjenje troškova.
  • Bezbednost i zdravlje zaposlenih su prioritet.
  • Briga za društvenu zajednicu ogledaće se kroz naše ulaganje u nju, očuvanje i unapređenje životne sredine.
  • Vrhunskom profesionalnošću i odgovornošću prema firmi, porodici i društvu, zaposleni u preduzeću ”CHEMCO” doo doprinose ostvarivanju iskazanih ciljeva.