Përshkrim i produktit

Chemco thermofluid është i gatshëm për përdorim, lëng i gjelbër i errët, i bazuar në glycol propilen. Chemco Thermofluid është një produkt industrial me cilësi të lartë që siguron mbrojtje nga ngrirja dhe është një agjent i shkëlqyer i transferimit të nxehtësisë. Chemco Thermofluid është në thelb një produkt i bazuar në ethyl ethyl glycol. Chemco termofluid zgjat efekt deri në 10 vjet dhe si i tillë nuk ka degradim të glycol etilen. Ajo është efektive në parandalimin e korrozionit në lloje të ndryshme të metaleve dhe alumini të përdorura për prodhimin e sistemeve të ftohjes për bimët.

Chemco thermofluid është ideale për përdorim në instalimet e shtëpive, apartamenteve, impianteve industriale dhe në industrinë petrokimike.

Chemco Thermofluid është i përshtatshëm për përdorim parandalues kundër formimit të akullit në shtigje, zona këmbësorësh etj.

Informacion kyç

Jetëgjatësia:10 vjet
Paketim:5l, 10l, 18l, 20l
Ruajtje:Nëse mbahen në paketim origjinal dhe në kushte të thata në temperatura prej (+ 5 ° C - + 20 ° C)